← till polarvagnen.se

VIP-event

Det bästa sättet att uppleva Polars nya vagn för 2022 är givetvis på plats hos din närmaste återförsäljare. Polar är representerat från Norrbotten till Skåne av erfarna medarbetare som entusiastiskt delar med sig av sina kunskaper av husvagnslivet.

VIP-eventen är självklart kostnadsfria och ramas av en trevlig gemenskap med dryck, tilltugg och mingel. Det exakta upplägget kan skilja sig lite åt mellan återförsäljarna, men du är garanterad spännande nyheter och generösa erbjudanden.

Alla event sker i enlighet med Folkhälsomyndighetens senaste rekommendationer och antalet platser är begränsade för att alla ska känna sig trygga och kunna ha en trevlig stund. Vi håller lämpligt avstånd, spritar händerna och använder sunt förnuft. Har du några funderingar kring upplägget är du hjärtligt välkommen att kontakta din återförsäljare.

Varmt välkommen!

boka din plats
Hitta din närmaste återförsäljare Gå vidare
 
Made in Norrland

Sedan 1964 har vi på Polar tillverkat husvagnar anpassade för nordiskt klimat. Vagnarna byggs till största delen för hand i norrländska Dorotea där vår fabrik och det egna snickeriet ligger.

Nu tar vi ett nytt steg i utvecklingen och presenterar en helt ny premiumvagn. Här har Polars breda och djupa erfarenhet samlats i en vagn som på alla sätt är designad för framtiden. Välkommen att upptäcka nya Polar 2022 på ett av våra VIP-event.

Till polarvagnen.se
Copyright © 2024 Polar Husvagnar