← till polarvagnen.se

Den nya semesterlyxen

Med en husvagn har du lyxen att uppleva fjällen ena dagen, skogsgläntan andra och klipporna på västkusten veckan därpå. Men inte nog med det. Du kan fortsätta att resa och upptäcka världen på ett tryggt sätt, där det är enklare att hålla avstånd till andra och få möjlighet att umgås mer med familjen.

Så här i spåren av corona-pandemin har mycket förändrats i världen, men människors reslust är densamma. Och vad bättre än att få uppleva nya platser tillsammans med de som betyder mest? Vi på Polar vill göra det möjligt för dig att njuta av livet lite mer, och ta del av äkta semesterlyx.

boka din plats
Hitta din närmaste återförsäljare Gå vidare
VIP-event i hela landet

Passa på att se de spännande nyheterna från Polar och mingla runt med själsfränder. Det bjuds på gott att dricka och trevligt tilltugg. Självklart håller vi lämpligt avstånd till varandra och spritar händerna.

Läs mer
Made in Norrland

Sedan 1964 har vi på Polar tillverkat husvagnar anpassade för nordiskt klimat. Vagnarna byggs till största delen för hand i norrländska Dorotea där vår fabrik och det egna snickeriet ligger.

Nu tar vi ett nytt steg i utvecklingen och presenterar en helt ny premiumvagn. Här har Polars breda och djupa erfarenhet samlats i en vagn som på alla sätt är designad för framtiden. Välkommen att upptäcka nya Polar 2022 på ett av våra VIP-event.

Till polarvagnen.se
Copyright © 2024 Polar Husvagnar